000 | 01060cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001945654 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111011.0 | ||
008 | 110203s1992 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1414025089 | ||
040 |
_aGD U/AJ _cGD U/AJ _dGD U/JDs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aLachowicz, Kazimierz _d(1948- ). |
|
245 | 1 | 0 |
_aReologiczna charakterystyka tekstury mięsa ryb za pomocą modelu ciała Maxwella / _cKazimierz Lachowicz. |
260 |
_aSzczecin : _bWydawnictwo Akademii Rolniczej, _c1992. |
||
300 |
_a120 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aRozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie ; _vnr 145 |
|
504 | _aBibliogr. s. 97-114. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aRównania Maxwella. _2kaba |
|
650 | 7 |
_aRyba (żywność) _xjakość _xmodele matematyczne. _2kaba |
|
830 | 0 |
_aRozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie _x0239-6467 _vnr 145 _963761 |
|
942 |
_2urkcn _cBK |
||
999 |
_c75741 _d75741 |