000 01060cam a2200289 i 4500
001 xx001945654
003 NUKAT
005 20241231111011.0
008 110203s1992 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1414025089
040 _aGD U/AJ
_cGD U/AJ
_dGD U/JDs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aLachowicz, Kazimierz
_d(1948- ).
245 1 0 _aReologiczna charakterystyka tekstury mięsa ryb za pomocą modelu ciała Maxwella /
_cKazimierz Lachowicz.
260 _aSzczecin :
_bWydawnictwo Akademii Rolniczej,
_c1992.
300 _a120 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie ;
_vnr 145
504 _aBibliogr. s. 97-114.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aRównania Maxwella.
_2kaba
650 7 _aRyba (żywność)
_xjakość
_xmodele matematyczne.
_2kaba
830 0 _aRozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie
_x0239-6467
_vnr 145
_963761
942 _2urkcn
_cBK
999 _c75741
_d75741