000 00999cam a2200265 i 4500
001 xx001169517
003 NUKAT
005 20241231092001.0
008 080729s1948 xxka |001 0 eng c
035 _a(OCoLC)750537379
040 _aWA U/87BKK
_cWA U/BKK
_dWA U/BKK
041 1 _aeng
_hdut
100 1 _aJörgensen, Alfred
_d(1848-1925).
_9123425
245 1 0 _aMicro-organisms and fermentation /
_cby the late Alfred Jørgensen ; rewritten by Albert Hansen ; [ translated from the Danish by Axel Andersen ].
260 _aLondon :
_bCharles Griffin and Company, Limited,
_c1948.
300 _a550 s., [2] s., [37] s. tabl. :
_bil., err. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 539-540. Indeks.
650 7 _aFermentacja.
_2kaba
_971701
700 1 _aHansen, Albert
_d(1888- ).
_9123428
700 1 _aAndersen, Axel.
_eTł.
_9123429
942 _2urkcn
_cBK
_n0
999 _c75779
_d75779