000 | 01797nam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004580954 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103220.0 | ||
008 | 190402s2019 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788394679651 | ||
035 | _a(OCoLC)1413681852 | ||
040 |
_aKR U/GZ _bpol _erda _cKR U/GZ _dKR U/GZs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
245 | 0 | 0 |
_aWybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu : _bpraca zbiorowa / _cpod redakcją: Mariusza Witczaka, Marty Skoczylas-Liszki, Teresy Witczak ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Malopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołlątaja w Krakowie. |
260 |
_aKraków : _bPolskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, _c2019. |
||
300 |
_a127 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aPrace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie : seria monografie ; _vt. 4 |
|
504 | _aBibliografia przy pracach. | ||
546 | _aStreszczenia w języku angielskim. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xaspekt zdrowotny _vkonferencje. _2kaba _989827 |
|
700 | 1 |
_aWitczak, Mariusz _c(technologia żywności i żywienia). _eRedakcja _947344 |
|
700 | 1 |
_aLiszka-Skoczylas, Marta _c(technologia żywności). _eRedakcja _9126357 |
|
700 | 1 |
_aWitczak, Teresa. _eRedakcja _947346 |
|
710 | 2 |
_aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności. _bOddział Małopolski. _eInstytucja sprawcza _911493 |
|
710 | 2 |
_aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności. _eWydawca _4pbl _911491 |
|
830 | 0 |
_aPrace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów _vt. 4 _968057 |
|
942 | _cBK | ||
999 |
_c75940 _d75940 |