000 01797nam a2200337 i 4500
001 xx004580954
003 NUKAT
005 20241231103220.0
008 190402s2019 pl a |000 0 pol c
020 _a9788394679651
035 _a(OCoLC)1413681852
040 _aKR U/GZ
_bpol
_erda
_cKR U/GZ
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
245 0 0 _aWybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu :
_bpraca zbiorowa /
_cpod redakcją: Mariusza Witczaka, Marty Skoczylas-Liszki, Teresy Witczak ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Malopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołlątaja w Krakowie.
260 _aKraków :
_bPolskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski,
_c2019.
300 _a127 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aPrace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie : seria monografie ;
_vt. 4
504 _aBibliografia przy pracach.
546 _aStreszczenia w języku angielskim.
650 7 _aŻywność
_xaspekt zdrowotny
_vkonferencje.
_2kaba
_989827
700 1 _aWitczak, Mariusz
_c(technologia żywności i żywienia).
_eRedakcja
_947344
700 1 _aLiszka-Skoczylas, Marta
_c(technologia żywności).
_eRedakcja
_9126357
700 1 _aWitczak, Teresa.
_eRedakcja
_947346
710 2 _aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności.
_bOddział Małopolski.
_eInstytucja sprawcza
_911493
710 2 _aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności.
_eWydawca
_4pbl
_911491
830 0 _aPrace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów
_vt. 4
_968057
942 _cBK
999 _c75940
_d75940