000 02165cam a2200373 i 4500
001 xx004102047
003 NUKAT
005 20241231112524.0
008 170904s2016 pl |000 0 rusoc
020 _a9788364377013
035 _a(OCoLC)1005167845
040 _aWA M/MM
_cWA M/MM
_dWA M/HB
_dŁ U/APs
041 0 _arus
_bpol
100 1 _aŠurkin, Aleksej Ivanovič.
_9126353
245 1 0 _aSistema bezopasnosti piŝevoj produkcii na osnove principov HACCP.
_nČ. 1,
_pSistema bezopasnosti produktov životnovodstva na osnove principov HACCP = Bezpieczeństwo produktów żywnościowych w oparciu o system HACCP. Cz. 1, Bezpieczeństwo produktów pochodzenia zwierzęcego w oparciu o system HACCP : [praca zbiorowa] /
_cŠurkin A. I., Šajkenova K. H., Krzysztofik Barbara ; [pod redakcją Barbary Krzysztofik] ; Uniwersytet Rolniczy im. Hugo Kołłątaja w Krakowie. Wydział Inżynierii Produkcji i Informatyki [!].
246 3 1 _aBezpieczeństwo produktów żywnościowych w oparciu o system HACCP.
_nCz. 1,
_pBezpieczeństwo produktów pochodzenia zwierzęcego w oparciu o system HACCP
246 3 0 _aBezpieczeństwo produktów pochodzenia zwierzęcego w oparciu o system HACCP
246 3 0 _aSistema bezopasnosti produktov životnovodstva na osnove principov HACCP
260 _aKraków :
_bWydawmictwo WIR,
_c2016.
300 _a238 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa s. tyt. błędna nazwa instytucji, poprawna: Uniwersytet Rolniczy im. Hugo Kołłątaja w Krakowie. Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki.
504 _aBibliogr. s. 236-238.
546 _aStreszcz. pol.
650 7 _aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
_2kaba
_969713
650 7 _aŻywność pochodzenia zwierzęcego
_xkontrola jakości.
_2kaba
_9126359
650 7 _aŻywność pochodzenia zwierzęcego
_xprodukcja i handel
_xwarunki zdrowotne.
_2kaba
_9126363
700 1 _aKrzysztofik, Barbara
_d(1953- ).
_97683
700 1 _aŠajkenova, Kymbat Hamitovna.
_9126354
710 2 _aWydawnictwo WiR.
_4pbl
_951258
942 _cBK
999 _c75945
_d75945