000 | 02165cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004102047 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112524.0 | ||
008 | 170904s2016 pl |000 0 rusoc | ||
020 | _a9788364377013 | ||
035 | _a(OCoLC)1005167845 | ||
040 |
_aWA M/MM _cWA M/MM _dWA M/HB _dŁ U/APs |
||
041 | 0 |
_arus _bpol |
|
100 | 1 |
_aŠurkin, Aleksej Ivanovič. _9126353 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSistema bezopasnosti piŝevoj produkcii na osnove principov HACCP. _nČ. 1, _pSistema bezopasnosti produktov životnovodstva na osnove principov HACCP = Bezpieczeństwo produktów żywnościowych w oparciu o system HACCP. Cz. 1, Bezpieczeństwo produktów pochodzenia zwierzęcego w oparciu o system HACCP : [praca zbiorowa] / _cŠurkin A. I., Šajkenova K. H., Krzysztofik Barbara ; [pod redakcją Barbary Krzysztofik] ; Uniwersytet Rolniczy im. Hugo Kołłątaja w Krakowie. Wydział Inżynierii Produkcji i Informatyki [!]. |
246 | 3 | 1 |
_aBezpieczeństwo produktów żywnościowych w oparciu o system HACCP. _nCz. 1, _pBezpieczeństwo produktów pochodzenia zwierzęcego w oparciu o system HACCP |
246 | 3 | 0 | _aBezpieczeństwo produktów pochodzenia zwierzęcego w oparciu o system HACCP |
246 | 3 | 0 | _aSistema bezopasnosti produktov životnovodstva na osnove principov HACCP |
260 |
_aKraków : _bWydawmictwo WIR, _c2016. |
||
300 |
_a238 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aNa s. tyt. błędna nazwa instytucji, poprawna: Uniwersytet Rolniczy im. Hugo Kołłątaja w Krakowie. Wydział Inżynierii Produkcji i Energetyki. | ||
504 | _aBibliogr. s. 236-238. | ||
546 | _aStreszcz. pol. | ||
650 | 7 |
_aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny. _2kaba _969713 |
|
650 | 7 |
_aŻywność pochodzenia zwierzęcego _xkontrola jakości. _2kaba _9126359 |
|
650 | 7 |
_aŻywność pochodzenia zwierzęcego _xprodukcja i handel _xwarunki zdrowotne. _2kaba _9126363 |
|
700 | 1 |
_aKrzysztofik, Barbara _d(1953- ). _97683 |
|
700 | 1 |
_aŠajkenova, Kymbat Hamitovna. _9126354 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo WiR. _4pbl _951258 |
|
942 | _cBK | ||
999 |
_c75945 _d75945 |