000 | 00861cam a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001321074 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110010.0 | ||
008 | 090330s1964 pl |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)751316264 | ||
040 |
_aLUBL 58/ER _cLUBL 58/ER _dLUBL 58/ER |
||
100 | 1 |
_aGryss, Zbigniew. _94768 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia przetwórstwa owocowo-warzywnego. _nCz. 1 / _cZbigniew Gryss, Wacław Miguła. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, _c1964. |
||
300 |
_a215, [1] s. : _berr. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 215-216. | ||
521 | 8 | _aDla uczniów techników przetwórstwa owocowo-warzywnego. | |
700 | 1 |
_aMiguła, Wacław. _9123622 |
|
942 |
_2urkcn _cBK _n0 |
||
999 |
_c75958 _d75958 |