000 00861cam a2200241 i 4500
001 xx001321074
003 NUKAT
005 20241231110010.0
008 090330s1964 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)751316264
040 _aLUBL 58/ER
_cLUBL 58/ER
_dLUBL 58/ER
100 1 _aGryss, Zbigniew.
_94768
245 1 0 _aTechnologia przetwórstwa owocowo-warzywnego.
_nCz. 1 /
_cZbigniew Gryss, Wacław Miguła.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
_c1964.
300 _a215, [1] s. :
_berr. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 215-216.
521 8 _aDla uczniów techników przetwórstwa owocowo-warzywnego.
700 1 _aMiguła, Wacław.
_9123622
942 _2urkcn
_cBK
_n0
999 _c75958
_d75958