000 01205nam a2200289 i 4500
001 xx004854512
003 NUKAT
005 20241231102813.0
008 200506s1968 xxka f |101 0 eng c
035 _a(OCoLC)1156654886
040 _aOLSZT 003/WO
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/WOs
_dOLSZT 003/HP
245 0 0 _aEgg quality :
_bthe study of the hen's egg /
_cedited by T. C. Carter.
260 _aEdinburgh :
_bOliver & Boyd,
_c1968.
300 _aVIII, 336 stron, [3] karty tablic, [8] strony tablic :
_bilustracje ;
_c26 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aBritish Egg Marketing Board Symposium ;
_vno. 4
500 _aMateriały z konferecji, Edgmond, Newport, Shropshire, 20-22 września 1967.
504 _aBibliografia przy artykułach. Indeksy.
650 7 _aJaja
_xjakość
_vkonferencje.
_2kaba
_9100500
650 7 _aKury
_xjaja
_vkonferencje.
_2kaba
_9103569
700 1 _aCarter, Thomas Christopher
_d(1917-2014).
_eRedakcja
710 2 _aOliver & Boyd.
_eWydawca
_4pbl
_943553
830 0 _aBritish Egg Marketing Board Symposium
_x0306-7610
_vno. 4
_963145
942 _2urkcn
_cBK
_n0
999 _c75967
_d75967