000 | 01205nam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004854512 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102813.0 | ||
008 | 200506s1968 xxka f |101 0 eng c | ||
035 | _a(OCoLC)1156654886 | ||
040 |
_aOLSZT 003/WO _bpol _erda _cOLSZT 003/WOs _dOLSZT 003/HP |
||
245 | 0 | 0 |
_aEgg quality : _bthe study of the hen's egg / _cedited by T. C. Carter. |
260 |
_aEdinburgh : _bOliver & Boyd, _c1968. |
||
300 |
_aVIII, 336 stron, [3] karty tablic, [8] strony tablic : _bilustracje ; _c26 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aBritish Egg Marketing Board Symposium ; _vno. 4 |
|
500 | _aMateriały z konferecji, Edgmond, Newport, Shropshire, 20-22 września 1967. | ||
504 | _aBibliografia przy artykułach. Indeksy. | ||
650 | 7 |
_aJaja _xjakość _vkonferencje. _2kaba _9100500 |
|
650 | 7 |
_aKury _xjaja _vkonferencje. _2kaba _9103569 |
|
700 | 1 |
_aCarter, Thomas Christopher _d(1917-2014). _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aOliver & Boyd. _eWydawca _4pbl _943553 |
|
830 | 0 |
_aBritish Egg Marketing Board Symposium _x0306-7610 _vno. 4 _963145 |
|
942 |
_2urkcn _cBK _n0 |
||
999 |
_c75967 _d75967 |