000 01163cam a2200301 i 4500
001 xx005850832
003 NUKAT
005 20250711123454.0
008 250709s2010 pl a f f |000 0dpol c
020 _a9780937381960
_qoprawa miękka
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JM
100 1 _aWhite, Chris.
_eAutor
_9123695
245 1 0 _aYeast :
_bthe practical guide to beer fermentation /
_cChris White, Jamil Zainasheff.
260 _aBoulder :
_bBrewers Publications,
_ccopyright 2010.
300 _aXIX, [1], 304 strony :
_bilustracje ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aBrewing Elements Series
504 _aBibliografia i netografia na stronach 77-79.
650 7 _aPszczoła miodna
_xchoroby
_xzapobieganie.
_2kaba
_9100663
650 7 _aWarroza
_xleczenie.
_2kaba
_9105291
650 7 _aVarroa destructor
_xzwalczanie.
_2kaba
_9122860
700 1 _aZainasheff, Jamil.
_d(1961- ).
_eAutor
_9123699
710 2 _aBrewers Publications.
_eWydawca
_4pbl
_9123701
830 0 _aBrewing Elements Series
_9123700
942 _2urkcn
_cBK
999 _c75997
_d75997