| 000 | 01248naa a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003727313 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231102040.0 | ||
| 008 | 160613s2015 pl a g |100 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)953159278 | ||
| 040 |
_aTARN 010/DP _cTARN 010/DP _dTARN 010/MT |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aKrupa, Jan. _921898 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aPreferencje konsumenckie na rynku żywności wzbogaconej i ekologicznej w aspekcie zdrowego stylu życia / _cJan Krupa, Beata Dec. |
| 246 | 1 | 3 | _aConsumer preferences for the enriched foods market in the context of healthy lifestyle |
| 500 | _aTyt. nagł. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 370-371. | ||
| 520 | 8 | _aZakres i treść: współczesne trendy na rynku żywności, metodologia badań, wyniki i ich analiza (preferencje konsumenckie w zakresie żywności wzbogaconej i funkcjonalnej, preferencje konsumenckie w zakresie żywności ekologicznej). | |
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 700 | 1 |
_aDec, Beata _c(hotelarstwo). _9124693 |
|
| 773 | 0 |
_7nnam _tKreowanie przedsiębiorczości w turystyce na terenach wiejskich oraz ochrona środowiska i dziedzictwa kulturowego _dDynów : Związek Gmin Turystycznych Pogórza Dynowskiego, 2015 _gS. 355-371 _z9788393469611 _w(NUKAT)xx003473125 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c76237 _d76237 |
||