000 01248naa a2200241 i 4500
001 xx003727313
003 NUKAT
005 20241231102040.0
008 160613s2015 pl a g |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)953159278
040 _aTARN 010/DP
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/MT
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKrupa, Jan.
_921898
245 1 0 _aPreferencje konsumenckie na rynku żywności wzbogaconej i ekologicznej w aspekcie zdrowego stylu życia /
_cJan Krupa, Beata Dec.
246 1 3 _aConsumer preferences for the enriched foods market in the context of healthy lifestyle
500 _aTyt. nagł.
504 _aBibliogr. s. 370-371.
520 8 _aZakres i treść: współczesne trendy na rynku żywności, metodologia badań, wyniki i ich analiza (preferencje konsumenckie w zakresie żywności wzbogaconej i funkcjonalnej, preferencje konsumenckie w zakresie żywności ekologicznej).
546 _aStreszcz. ang.
700 1 _aDec, Beata
_c(hotelarstwo).
_9124693
773 0 _7nnam
_tKreowanie przedsiębiorczości w turystyce na terenach wiejskich oraz ochrona środowiska i dziedzictwa kulturowego
_dDynów : Związek Gmin Turystycznych Pogórza Dynowskiego, 2015
_gS. 355-371
_z9788393469611
_w(NUKAT)xx003473125
942 _cAC
999 _c76237
_d76237