| 000 | 01492naa a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003727319 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231102040.0 | ||
| 008 | 160613s2015 pl a g |100 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)953160055 | ||
| 040 |
_aTARN 010/DP _cTARN 010/DP _dTARN 010/MT |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aDrobnica, Leokadia. _9124692 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aTradycyjne i regionalne potrawy w menu obiektów gastronomiczno-turystycznych Podkarpacia / _cLeokadia Drobnica, Jan Krupa. |
| 246 | 1 | 3 | _aTraditional and regional dishes on the menu of catering and tourist premises of the Podkarpacie |
| 500 | _aTyt. nagł. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 389-391. | ||
| 520 | 8 | _aZakres i treść: podkarpacki rynek produktów tradycyjnych i regionalnych oraz preferencje konsumentów, wprowadzenie do korzeni kuchni regionu podkarpackiego, potencjał potraw regionalnych oraz tworzenie menu, charakterystyka typowych surowców, produktów i potraw regionu, zasady sporządzania i podawania potraw tradycyjnych i regionalnych, oczekiwania gościa/turysty wobec obiektów gastronomiczno-turystycznych, odżywcze i zdrowotne aspekty żywności tradycyjnej i regionalnej. | |
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 700 | 1 |
_aKrupa, Jan. _921898 |
|
| 773 | 0 |
_7nnam _tKreowanie przedsiębiorczości w turystyce na terenach wiejskich oraz ochrona środowiska i dziedzictwa kulturowego _dDynów : Związek Gmin Turystycznych Pogórza Dynowskiego, 2015 _gS. 373-391 _z9788393469611 _w(NUKAT)xx003473125 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c76238 _d76238 |
||