| 000 | 01530naa a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003727327 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231102041.0 | ||
| 008 | 160613s2015 pl a g |100 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)953160073 | ||
| 040 |
_aTARN 010/DP _cTARN 010/DP _dTARN 010/MT |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aStokłosa, Łukasz. _9124694 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aŻywnościowe produkty tradycyjne i regionalne jako kulturowy walor turystyczny Podkarpacia : _banaliza na przykładzie dziedzictwa kulinarnego powiatu łańcuckiego / _cŁukasz Stokłosa, Jan Krupa. |
| 246 | 1 | 3 |
_aTraditional and regional food products as a cultural value of Podkarpackie Province : _bthe analysis of the example of Łańcut District’s culinary heritage |
| 500 | _aTyt. nagł. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 414-415. | ||
| 520 | 8 | _aZakres i treść: położenie i walory powiatu łańcuckiego, dziedzictwo kulinarne powiatu łańcuckiego, formy promocji dziedzictwa kulturowego w powiecie łańcuckim, wyniki badań - wywiady z wytwórcami produktów regionalnych i tradycyjnych, zainteresowanie punktów gastronomicznych produktami regionalnymi na podstawie przeprowadzonych wywiadów, wnioski z przeprowadzonych badań. | |
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 700 | 1 |
_aKrupa, Jan. _921898 |
|
| 773 | 0 |
_7nnam _tKreowanie przedsiębiorczości w turystyce na terenach wiejskich oraz ochrona środowiska i dziedzictwa kulturowego _dDynów : Związek Gmin Turystycznych Pogórza Dynowskiego, 2015 _gS. 393-415 _z9788393469611 _w(NUKAT)xx003473125 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c76239 _d76239 |
||