000 01530naa a2200241 i 4500
001 xx003727327
003 NUKAT
005 20241231102041.0
008 160613s2015 pl a g |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)953160073
040 _aTARN 010/DP
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/MT
041 0 _apol
_beng
100 1 _aStokłosa, Łukasz.
_9124694
245 1 0 _aŻywnościowe produkty tradycyjne i regionalne jako kulturowy walor turystyczny Podkarpacia :
_banaliza na przykładzie dziedzictwa kulinarnego powiatu łańcuckiego /
_cŁukasz Stokłosa, Jan Krupa.
246 1 3 _aTraditional and regional food products as a cultural value of Podkarpackie Province :
_bthe analysis of the example of Łańcut District’s culinary heritage
500 _aTyt. nagł.
504 _aBibliogr. s. 414-415.
520 8 _aZakres i treść: położenie i walory powiatu łańcuckiego, dziedzictwo kulinarne powiatu łańcuckiego, formy promocji dziedzictwa kulturowego w powiecie łańcuckim, wyniki badań - wywiady z wytwórcami produktów regionalnych i tradycyjnych, zainteresowanie punktów gastronomicznych produktami regionalnymi na podstawie przeprowadzonych wywiadów, wnioski z przeprowadzonych badań.
546 _aStreszcz. ang.
700 1 _aKrupa, Jan.
_921898
773 0 _7nnam
_tKreowanie przedsiębiorczości w turystyce na terenach wiejskich oraz ochrona środowiska i dziedzictwa kulturowego
_dDynów : Związek Gmin Turystycznych Pogórza Dynowskiego, 2015
_gS. 393-415
_z9788393469611
_w(NUKAT)xx003473125
942 _cAC
999 _c76239
_d76239