000 | 01085naa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003966683 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095456.0 | ||
008 | 170324s2013 pl |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)899848999 | ||
040 |
_aBSTOK U/LU _cBSTOK U/LU _dBSTOK U/LU |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aDzikowski, Piotr. _9124363 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ instytucji wsparcia biznesu na pobudzanie aktywności innowacyjnej producentów artykułów spożywczych i napojów w północno-zachodniej Polsce / _cPiotr Dzikowski. |
500 | _aTyt. nagł. | ||
504 | _aBibliogr. s. 51-70. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aInnowacje _xaspekt ekonomiczny _y1990-. _2kaba _9125704 |
|
650 | 7 |
_aTransfer technologii. _2kaba _979090 |
|
650 | 7 |
_aZarządzanie przedsiębiorstwem _xinnowacje _y1990-. _2kaba _9125891 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tWspieranie transferu wiedzy do społeczeństwa i gospodarki _dPoznań : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bankowej, 2013 _kZeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu, ISSN 1426-9724 ; t. 51, nr 6 _gS. 51-70 _w(NUKAT)xx003174605 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76429 _d76429 |