000 01235naa a2200277 i 4500
001 xx004148093
003 NUKAT
005 20241231115627.0
008 171019s2017 pl a f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1010907885
040 _aTARN 010/DP
_cTARN 010/DP
041 1 _apol
_heng
100 1 _aParisi, Salvatore
_d(1970- ).
_950966
245 1 0 _aHistamina w rybach i produktach rybnych /
_cSalvatore Parisi, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Antonino Santi Delia, Gabriella Caruso, Pasqualina Laganà.
500 _aTyt. nagł.
504 _aBibliogr. s. 15-18.
520 8 _aZakres i treść: chemizm procesu powstawania histaminy - znaczenie innych amin biogennych, metody wykrywania histaminy, nowe strategie przeciwdziałania powstawaniu histaminy w produktach rybnych.
546 _aTekst tł. z jęz. ang.
700 1 _aBarone, Caterina.
_950964
700 1 _aCaruso, Giorgia.
_950965
700 1 _aCaruso, Gabriella.
_950963
700 1 _aLaganà, Pasqualina.
_950962
700 1 _aDelia, Antonino Santi.
_950969
773 0 _7p1am
_aLaganà, Pasqualina
_tMikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /
_dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017
_gS. 7-18
_z9788301194307
_w(NUKAT)xx004077715
942 _cAC
999 _c76597
_d76597