| 000 | 01235naa a2200277 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004148093 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231115627.0 | ||
| 008 | 171019s2017 pl a f |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1010907885 | ||
| 040 |
_aTARN 010/DP _cTARN 010/DP |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 100 | 1 |
_aParisi, Salvatore _d(1970- ). _950966 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aHistamina w rybach i produktach rybnych / _cSalvatore Parisi, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Antonino Santi Delia, Gabriella Caruso, Pasqualina Laganà. |
| 500 | _aTyt. nagł. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 15-18. | ||
| 520 | 8 | _aZakres i treść: chemizm procesu powstawania histaminy - znaczenie innych amin biogennych, metody wykrywania histaminy, nowe strategie przeciwdziałania powstawaniu histaminy w produktach rybnych. | |
| 546 | _aTekst tł. z jęz. ang. | ||
| 700 | 1 |
_aBarone, Caterina. _950964 |
|
| 700 | 1 |
_aCaruso, Giorgia. _950965 |
|
| 700 | 1 |
_aCaruso, Gabriella. _950963 |
|
| 700 | 1 |
_aLaganà, Pasqualina. _950962 |
|
| 700 | 1 |
_aDelia, Antonino Santi. _950969 |
|
| 773 | 0 |
_7p1am _aLaganà, Pasqualina _tMikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / _dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017 _gS. 7-18 _z9788301194307 _w(NUKAT)xx004077715 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c76597 _d76597 |
||