| 000 | 01277naa a2200277 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004148642 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231115647.0 | ||
| 008 | 171019s2017 pl a f |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1010865368 | ||
| 040 |
_aTARN 010/DP _cTARN 010/DP |
||
| 041 | 1 |
_apol _heng |
|
| 100 | 1 |
_aLaganà, Pasqualina. _950962 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aBiofilmy / _cPasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Francesco Mazzù, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Antonino Santi Delia. |
| 500 | _aTyt. nagł. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 80-87. | ||
| 520 | 8 | _aZakres i treść: zewnątrzkomórkowe substancje polimerowe, powstawanie biofilmu, czynniki środowiskowe wpływające na powstawanie biofilmu, żywność i przemysł spożywczy, metody kontrolowania biofilmu, biofilm a warunki szpitalne i odporność na antybiotyki. | |
| 546 | _aTekst tł. z jęz. ang. | ||
| 700 | 1 |
_aCaruso, Gabriella. _950963 |
|
| 700 | 1 |
_aMazzù, Francesco. _950968 |
|
| 700 | 1 |
_aCaruso, Giorgia. _950965 |
|
| 700 | 1 |
_aParisi, Salvatore _d(1970- ). _950966 |
|
| 700 | 1 |
_aDelia, Antonino Santi. _950969 |
|
| 773 | 0 |
_7p1am _aLaganà, Pasqualina _tMikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / _dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017 _gS. 65-87 _z9788301194307 _w(NUKAT)xx004077715 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c76599 _d76599 |
||