000 | 00877naa a2200205 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004173749 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231090645.0 | ||
008 | 171115s2016 pl f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1014080528 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _cTARN 010/DP |
||
100 | 1 |
_aŻbikowska, Anna. _941187 |
|
245 | 1 | 0 |
_aKlasyfikacja i funkcje opakowań / _cAnna Żbikowska, Krzysztof Leszczyński. |
500 | _aTyt. nagł. | ||
504 | _aBibliogr. s. 24. | ||
520 | 8 | _aZakres i treść: podstawy opakowalnictwa, funkcje opakowań, ćwiczenie z oceny funkcji cech oraz przepisów prawnych dotyczących opakowań, pytania kontrolne. | |
700 | 1 |
_aLeszczyński, Krzysztof _c(technologia żywności). _943517 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tOpakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016 _gS. 9-25 _z9788375836592 _w(NUKAT)xx003618531 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76622 _d76622 |