000 00877naa a2200205 i 4500
001 xx004173749
003 NUKAT
005 20241231090645.0
008 171115s2016 pl f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1014080528
040 _aTARN 010/DP
_cTARN 010/DP
100 1 _aŻbikowska, Anna.
_941187
245 1 0 _aKlasyfikacja i funkcje opakowań /
_cAnna Żbikowska, Krzysztof Leszczyński.
500 _aTyt. nagł.
504 _aBibliogr. s. 24.
520 8 _aZakres i treść: podstawy opakowalnictwa, funkcje opakowań, ćwiczenie z oceny funkcji cech oraz przepisów prawnych dotyczących opakowań, pytania kontrolne.
700 1 _aLeszczyński, Krzysztof
_c(technologia żywności).
_943517
773 0 _7nnam
_tOpakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016
_gS. 9-25
_z9788375836592
_w(NUKAT)xx003618531
942 _cAC
999 _c76622
_d76622