000 01038caa a2200217 i 4500
001 xx004180433
003 NUKAT
005 20241231091109.0
008 171121s1997 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1014044187
040 _aTARN 010/DP
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/DP
100 1 _aPiasecki, Michał
_d(1937-?).
_910952
245 1 0 _aZarys biochemii i technologii słodowania /
_cMichał Piasecki, Paweł Kwiatkowski, Henryk Gąsiorowski.
500 _aTyt. nagł.
504 _aBibliogr. s. 222.
520 8 _aZakres i treść: biochemia słodowania, procesy fizjologiczne w czasie słodowania, technologia słodowania, parametry jakościowe słodu dla celów browarnych, słody i ich wykorzystanie poza browarem.
700 1 _aKwiatkowski, Paweł
_c(nauki rolnicze).
_9124936
700 1 _aGąsiorowski, Henryk
_d(1922-2009).
_94968
773 0 _7nnam
_tJęczmień : chemia i technologia : [praca zbiorowa]
_dPoznań : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1997
_gS. 193-222
_z8309016859
_w(NUKAT)zz2006985920
942 _cAC
999 _c76632
_d76632