| 000 | 01038caa a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004180433 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231091109.0 | ||
| 008 | 171121s1997 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1014044187 | ||
| 040 |
_aTARN 010/DP _cTARN 010/DP _dTARN 010/DP |
||
| 100 | 1 |
_aPiasecki, Michał _d(1937-?). _910952 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aZarys biochemii i technologii słodowania / _cMichał Piasecki, Paweł Kwiatkowski, Henryk Gąsiorowski. |
| 500 | _aTyt. nagł. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 222. | ||
| 520 | 8 | _aZakres i treść: biochemia słodowania, procesy fizjologiczne w czasie słodowania, technologia słodowania, parametry jakościowe słodu dla celów browarnych, słody i ich wykorzystanie poza browarem. | |
| 700 | 1 |
_aKwiatkowski, Paweł _c(nauki rolnicze). _9124936 |
|
| 700 | 1 |
_aGąsiorowski, Henryk _d(1922-2009). _94968 |
|
| 773 | 0 |
_7nnam _tJęczmień : chemia i technologia : [praca zbiorowa] _dPoznań : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1997 _gS. 193-222 _z8309016859 _w(NUKAT)zz2006985920 |
|
| 942 | _cAC | ||
| 999 |
_c76632 _d76632 |
||