000 | 00963naa a2200205 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004187892 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231091609.0 | ||
008 | 171128s2016 pl a f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1014059083 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _cTARN 010/DP _dTARN 010/MT |
||
100 | 1 |
_aLeszczyński, Krzysztof _c(technologia żywności). _943517 |
|
245 | 1 | 0 |
_aOpakowania metalowe / _cKrzysztof Leszczyński, Anna Żbikowska. |
500 | _aTyt. nagł. | ||
504 | _aBibliogr. s. 82. | ||
520 | 8 | _aZakres i treść: materiały do produkcji opakowań metalowych, lakiery, klasyfikacja opakowań metalowych, wymagania stawiane metalowym opakowaniom jednostkowym oraz ich cechy, ćwiczenie z badania właściwości fizycznych opakowań metalowych. | |
700 | 1 |
_aŻbikowska, Anna. _941187 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tOpakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016 _gS. 65-83 _z9788375836592 _w(NUKAT)xx003618531 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76654 _d76654 |