000 | 01088naa a2200217 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004187912 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231091609.0 | ||
008 | 171128s2016 pl a f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1014053556 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _cTARN 010/DP _dTARN 010/MT |
||
100 | 1 |
_aMarciniak-Łukasiak, Katarzyna. _954339 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPakowanie żywności / _cKatarzyna Marciniak-Łukasiak, Krzysztof Leszczyński, Anna Żbikowska. |
500 | _aTyt. nagł. | ||
504 | _aBibliogr. s. 171. | ||
520 | 8 | _aZakres i treść: dozowanie, metody pakowania w modyfikowanej atmosferze, metody pakowania aseptycznego, systemy pakowania, zmiany zachodzące w żywności przechowywanej na przykładzie proszku mlecznego, ćwiczenie z badania właściwości fizycznych materiałów opakowaniowych. | |
700 | 1 |
_aLeszczyński, Krzysztof _c(technologia żywności). _943517 |
|
700 | 1 |
_aŻbikowska, Anna. _941187 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tOpakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016 _gS. 155-171 _z9788375836592 _w(NUKAT)xx003618531 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76658 _d76658 |