000 01088naa a2200217 i 4500
001 xx004187912
003 NUKAT
005 20241231091609.0
008 171128s2016 pl a f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1014053556
040 _aTARN 010/DP
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/MT
100 1 _aMarciniak-Łukasiak, Katarzyna.
_954339
245 1 0 _aPakowanie żywności /
_cKatarzyna Marciniak-Łukasiak, Krzysztof Leszczyński, Anna Żbikowska.
500 _aTyt. nagł.
504 _aBibliogr. s. 171.
520 8 _aZakres i treść: dozowanie, metody pakowania w modyfikowanej atmosferze, metody pakowania aseptycznego, systemy pakowania, zmiany zachodzące w żywności przechowywanej na przykładzie proszku mlecznego, ćwiczenie z badania właściwości fizycznych materiałów opakowaniowych.
700 1 _aLeszczyński, Krzysztof
_c(technologia żywności).
_943517
700 1 _aŻbikowska, Anna.
_941187
773 0 _7nnam
_tOpakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016
_gS. 155-171
_z9788375836592
_w(NUKAT)xx003618531
942 _cAC
999 _c76658
_d76658