000 | 01120caa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004298899 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103001.0 | ||
008 | 180426s2016 pl |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1034576152 | ||
040 |
_aWA 392/EJ _bpol _erda _cWA 392/EJ _dWA 392/IWs |
||
100 | 1 |
_aWysocki, Artur _c(ksiądz). _eAutor _951125 |
|
245 | 1 | 0 |
_aEtos zawodowy a współczesne problemy produkcji żywności / _cArtur Wysocki, Marcin Zarzecki. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
650 | 7 |
_aPrzedsiębiorczość (ekonomia) _xaspekt moralny. _2kaba _994655 |
|
650 | 7 |
_aEtyka biznesu _zPolska _y1990-. _2kaba _9115870 |
|
650 | 7 |
_aŻywność przetworzona _xaspekt zdrowotny _zPolska _y1990-. _2kaba _9115874 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xaspekt społeczny _zPolska _y1990-. _2kaba _9115872 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xaspekt moralny _y1990-. _2kaba _9115871 |
|
700 | 1 |
_aZarzecki, Marcin _d(1977- ). _eAutor _951126 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tEtos polskich przetwórców żywności _dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2016 _gStrony 9-22 _z9788380902268 _z9788380902275 _w(NUKAT)xx003999823 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76700 _d76700 |