000 01120caa a2200241 i 4500
001 xx004298899
003 NUKAT
005 20241231103001.0
008 180426s2016 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1034576152
040 _aWA 392/EJ
_bpol
_erda
_cWA 392/EJ
_dWA 392/IWs
100 1 _aWysocki, Artur
_c(ksiądz).
_eAutor
_951125
245 1 0 _aEtos zawodowy a współczesne problemy produkcji żywności /
_cArtur Wysocki, Marcin Zarzecki.
500 _aTytuł nagłówkowy.
650 7 _aPrzedsiębiorczość (ekonomia)
_xaspekt moralny.
_2kaba
_994655
650 7 _aEtyka biznesu
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9115870
650 7 _aŻywność przetworzona
_xaspekt zdrowotny
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9115874
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaspekt społeczny
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9115872
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaspekt moralny
_y1990-.
_2kaba
_9115871
700 1 _aZarzecki, Marcin
_d(1977- ).
_eAutor
_951126
773 0 _7nnam
_tEtos polskich przetwórców żywności
_dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2016
_gStrony 9-22
_z9788380902268
_z9788380902275
_w(NUKAT)xx003999823
942 _cAC
999 _c76700
_d76700