000 00735naa a2200193 i 4500
001 xx004300622
003 NUKAT
005 20241231103116.0
008 180420s2016 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1034627197
040 _aWA 392/EJ
_bpol
_erda
_cWA 392/EJ
_dWA 392/IWs
100 1 _aWysocki, Artur
_c(ksiądz).
_eAutor
_951125
245 1 0 _aPodstawowe zasady etyki w biznesie żywnościowym /
_cArtur Wysocki.
500 _aTytuł nagłówkowy.
650 7 _aEtyka.
_2kaba
_971624
650 7 _aŻywność
_xaspekt ekonomiczny.
_2kaba
_9114957
773 0 _7nnam
_tEtos polskich przetwórców żywności
_dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2016
_gStrony 53-67
_z9788380902268
_z9788380902275
_w(NUKAT)xx003999823
942 _cAC
999 _c76703
_d76703