000 | 00735naa a2200193 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004300622 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103116.0 | ||
008 | 180420s2016 pl |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1034627197 | ||
040 |
_aWA 392/EJ _bpol _erda _cWA 392/EJ _dWA 392/IWs |
||
100 | 1 |
_aWysocki, Artur _c(ksiądz). _eAutor _951125 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPodstawowe zasady etyki w biznesie żywnościowym / _cArtur Wysocki. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
650 | 7 |
_aEtyka. _2kaba _971624 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xaspekt ekonomiczny. _2kaba _9114957 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tEtos polskich przetwórców żywności _dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2016 _gStrony 53-67 _z9788380902268 _z9788380902275 _w(NUKAT)xx003999823 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76703 _d76703 |