000 | 00873caa a2200205 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004300693 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103119.0 | ||
008 | 180420s2016 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1034651206 | ||
040 |
_aWA 392/EJ _bpol _erda _cWA 392/EJ _dWA 392/IWs |
||
100 | 1 |
_aOzimek, Irena. _eAutor _910581 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWybrane aspekty bezpieczeństwa zdrowotnego i informacji na opakowaniu produktu w opinii przedsiębiorców branży żywnościowej / _cIrena Ozimek. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aZawiera ilustracje. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza _xnormy _zPolska. _2kaba _9121594 |
|
650 | 7 |
_aPrawo żywnościowe _zPolska _y1990-. _2kaba _982315 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tEtos polskich przetwórców żywności _dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2016 _gStrony 153-177 _z9788380902268 _z9788380902275 _w(NUKAT)xx003999823 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76709 _d76709 |