000 | 00919naa a2200217 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004300717 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103120.0 | ||
008 | 180420s2016 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1034647169 | ||
040 |
_aWA 392/EJ _bpol _erda _cWA 392/EJ _dWA 392/IWs |
||
100 | 1 |
_aPrüfer, Paweł _d(1972- ). _eAutor _9124380 |
|
245 | 1 | 0 |
_aŻywność i jej produkcja a logika społecznego działania / _cPaweł Prüfer, Łukasz Budzyński. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aZawiera ilustracje. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xaspekt społeczny. _2kaba _9104714 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xbadania _zPolska _y1990-. _2kaba _9125894 |
|
700 | 1 |
_aBudzyński, Łukasz. _eAutor _9124981 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tEtos polskich przetwórców żywności _dWarszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2016 _gStrony 211-227 _z9788380902268 _z9788380902275 _w(NUKAT)xx003999823 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76711 _d76711 |