000 01116naa a2200241 i 4500
001 xx004378023
003 NUKAT
005 20241231112322.0
008 180720s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1050844304
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
041 0 _apol
_beng
100 1 _aRoszkowski, Wojciech.
_eAutor
_912282
245 1 0 _aPlanowanie spożycia na poziomie indywidualnym przy zastosowaniu norm żywieniowych =
_bPlanning diets at the individual level using dietary reference values /
_cWojciech Roszkowski, Ewa Sicińska, Anna Brzozowska.
246 3 1 _aPlanning diets at the individual level using dietary reference values
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 20.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aSicińska, Ewa
_c(technologia żywności i żywienia).
_eAutor
_958932
700 1 _aBrzozowska, Anna
_c(technologia żywności).
_eAutor
_91785
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 11-20
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76745
_d76745