000 | 01116naa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004378023 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112322.0 | ||
008 | 180720s2013 pl |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1050844304 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aRoszkowski, Wojciech. _eAutor _912282 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPlanowanie spożycia na poziomie indywidualnym przy zastosowaniu norm żywieniowych = _bPlanning diets at the individual level using dietary reference values / _cWojciech Roszkowski, Ewa Sicińska, Anna Brzozowska. |
246 | 3 | 1 | _aPlanning diets at the individual level using dietary reference values |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 20. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aSicińska, Ewa _c(technologia żywności i żywienia). _eAutor _958932 |
|
700 | 1 |
_aBrzozowska, Anna _c(technologia żywności). _eAutor _91785 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 11-20 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76745 _d76745 |