000 01470naa a2200289 i 4500
001 xx004412847
003 NUKAT
005 20241231114700.0
008 180917s2013 pl a |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055641237
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aSicińska, Ewa
_c(technologia żywności i żywienia).
_eAutor
_958932
245 1 0 _aProces decyzyjny w działaniach zapobiegających niedoborom mikroskładników w opinii krajowych ekspertów =
_bDecision-making process in prevention of micronutrients deficiency according to Polish experts' opinions /
_cEwa Sicińska, Marta Jeruszka-Bielak, Anna Brzozowska, Mirosław Jarosz, Wojciech Roszkowski, Monique M. Raats.
246 3 1 _aDecision-making process in prevention of micronutrients deficiency according to Polish experts' opinions
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aZawiera ilustrację.
504 _aBibliografia na stronie 38.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aJeruszka-Bielak, Marta.
_eAutor
_9124992
700 1 _aBrzozowska, Anna
_c(technologia żywności).
_eAutor
_91785
700 1 _aJarosz, Mirosław.
_eAutor
_924556
700 1 _aRoszkowski, Wojciech.
_eAutor
_912282
700 1 _aRaats, Monique.
_eAutor
_9124365
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 28-38
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76759
_d76759