000 | 01382caa a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004412951 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114705.0 | ||
008 | 180917s2013 pl |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055640117 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aBugaj, Barbara. _eAutor _9125017 |
|
245 | 1 | 0 |
_aCzęstotliwość spożycia wybranych grup produktów spożywczych przez studentów niektórych krakowskich uczelni = _bFrequency of consumption of selected food products by students of chosen universities located in Krakow / _cBarbara Bugaj, Aneta Kopeć, Estera Nowacka, Teresa Leszczyńska, Kinga Stanclik, Joanna Kapusta-Duch. |
246 | 3 | 1 | _aFrequency of consumption of selected food products by students of chosen universities located in Krakow |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 105. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aKopeć, Aneta. _eAutor _959800 |
|
700 | 1 |
_aNowacka-Polaczyk, Estera. _eAutor _9124859 |
|
700 | 1 |
_aLeszczyńska, Teresa _d(1957- ). _eAutor _920339 |
|
700 | 1 |
_aStanclik, Kinga. _eAutor _9125016 |
|
700 | 1 |
_aKapusta-Duch, Joanna. _eAutor _959803 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 96-105 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76764 _d76764 |