000 01382caa a2200277 i 4500
001 xx004412951
003 NUKAT
005 20241231114705.0
008 180917s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055640117
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aBugaj, Barbara.
_eAutor
_9125017
245 1 0 _aCzęstotliwość spożycia wybranych grup produktów spożywczych przez studentów niektórych krakowskich uczelni =
_bFrequency of consumption of selected food products by students of chosen universities located in Krakow /
_cBarbara Bugaj, Aneta Kopeć, Estera Nowacka, Teresa Leszczyńska, Kinga Stanclik, Joanna Kapusta-Duch.
246 3 1 _aFrequency of consumption of selected food products by students of chosen universities located in Krakow
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 105.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aKopeć, Aneta.
_eAutor
_959800
700 1 _aNowacka-Polaczyk, Estera.
_eAutor
_9124859
700 1 _aLeszczyńska, Teresa
_d(1957- ).
_eAutor
_920339
700 1 _aStanclik, Kinga.
_eAutor
_9125016
700 1 _aKapusta-Duch, Joanna.
_eAutor
_959803
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 96-105
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76764
_d76764