000 | 01184naa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004413161 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114714.0 | ||
008 | 180917s2013 pl a |100 0 eng c | ||
035 | _a(OCoLC)1055645085 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_aeng _bpol |
|
100 | 1 |
_aRutkowska, Joanna _c(dietetyka). _eAutor _9125022 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZnajomość kaloryczności produktów i potraw a występowanie nadwagi i otyłości wśród dzieci i młodzieży = _bKnowledge of calorie content of chosen food items and prevalence of overweight and obesity among adolescents / _cJoanna Rutkowska, Magdalena Makarewicz-Wujec. |
246 | 3 | 1 | _aKnowledge of calorie content of chosen food items and prevalence of overweight and obesity among adolescents |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aZawiera ilustracje. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 148-149. | ||
546 | _aStreszczenie polskie. | ||
700 | 1 |
_aMakarewicz-Wujec, Magdalena. _eAutor _9124397 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 140-149 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76769 _d76769 |