000 01326naa a2200265 i 4500
001 xx004413194
003 NUKAT
005 20241231114715.0
008 180917s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055640059
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aOczkowski, Michał.
_eAutor
_9124608
245 1 0 _aSpożycie czerwonego wina a wybrane parametry gospodarki węglowodanowej u szczurów =
_bThe consumption of red wine and selected parameters of carbohydrate metabolism in rats /
_cMichał Oczkowski, Aleksandra Kołota, Anna Rusaczonek i Joanna Gromadzka-Ostrowska.
246 3 1 _aConsumption of red wine and selected parameters of carbohydrate metabolism in rats
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aTytuł równoległy: The consumption of red wine and selected parameters of carbohydrate metabolism in rats.
504 _aBibliografia na stronach 164-166.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aKołota, Aleksandra.
_eAutor
_9124888
700 1 _aRusaczonek, Anna.
_eAutor
_9125023
700 1 _aGromadzka-Ostrowska, Joanna.
_eAutor
_94697
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 158-166
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76771
_d76771