000 01327caa a2200253 i 4500
001 xx004413208
003 NUKAT
005 20241231114716.0
008 180917s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055624177
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aRachtan-Janicka, Joanna.
_eAutor
_9125021
245 1 0 _aWpływ palenia tytoniu na zawartość kotyniny i interferonu gamma we krwi pępowinowej =
_bThe influence of cigarette smoking on cotinine and gamma interferon concentration in the cord blood /
_cJoanna Rachtan-Janicka, Anna Wrońska, Wanda Kawecka.
246 3 1 _aInfluence of cigarette smoking on cotinine and gamma interferon concentration in the cord blood
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aTytuł równoległy: The influence of cigarette smoking on cotinine and gamma interferon concentration in the cord blood.
504 _aBibliografia na stronach 173-174.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aWrońska, Anna
_c(żywienie).
_eAutor
_9124552
700 1 _aKawecka, Wanda
_c(technologia żywności i żywienia).
_eAutor
_921950
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 167-174
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76772
_d76772