000 | 01055naa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004413272 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114719.0 | ||
008 | 180917s2013 pl a |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1423959307 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aZielińska, Dorota _c(technologia żywności i żywienia). _eAutor _953613 |
|
245 | 1 | 0 |
_aProdukty probiotyczne dostępne w Polsce w ocenie konsumentów = _bProbiotic products available in Poland in the assessment of consumers / _cDorota Zielińska, Anna Gętka. |
246 | 3 | 1 | _aProbiotic products available in Poland in the assessment of consumers |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aZawiera ilustracje. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 195-196. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aGętka, Anna. _eAutor _9125026 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 187-196 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76774 _d76774 |