000 01133naa a2200253 i 4500
001 xx004413285
003 NUKAT
005 20241231114719.0
008 180917s2013 pl a |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055647828
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aTul-Krzyszczuk, Agnieszka.
_eAutor
_937988
245 1 0 _aWybrane czynniki kształtowania jakości usług gastronomicznych w opinii konsumentów =
_bSelected factors shaping the quality of catering services /
_cAgnieszka Tul-Krzyszczuk, Beata Bilska, Małgorzata Cholewa.
246 3 1 _aSelected factors shaping the quality of catering services
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aZawiera ilustrację.
504 _aBibliografia na stronach 206-207.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aBilska, Beata
_c(technologia żywności).
_eAutor
_939372
700 1 _aCholewa, Małgorzata.
_eAutor
_9125027
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 197-207
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76775
_d76775