000 | 01133naa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004413285 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114719.0 | ||
008 | 180917s2013 pl a |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055647828 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aTul-Krzyszczuk, Agnieszka. _eAutor _937988 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWybrane czynniki kształtowania jakości usług gastronomicznych w opinii konsumentów = _bSelected factors shaping the quality of catering services / _cAgnieszka Tul-Krzyszczuk, Beata Bilska, Małgorzata Cholewa. |
246 | 3 | 1 | _aSelected factors shaping the quality of catering services |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aZawiera ilustrację. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 206-207. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aBilska, Beata _c(technologia żywności). _eAutor _939372 |
|
700 | 1 |
_aCholewa, Małgorzata. _eAutor _9125027 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 197-207 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76775 _d76775 |