000 01010naa a2200229 i 4500
001 xx004413295
003 NUKAT
005 20241231114720.0
008 180917s2013 pl a |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055636443
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aCzarniecka-Skubina, Ewa.
_eAutor
_92697
245 1 0 _aJakość usług cateringowych w opinii klientów instytucjonalnych i indywidualnych =
_bQuality of catering services in individual and institutional consumers' opinion /
_cEwa Czarniecka-Skubina.
246 3 1 _aQuality of catering services in individual and institutional consumers' opinion
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aZawiera ilustrację.
504 _aBibliografia na stronach 214-215.
546 _aStreszczenie angielskie.
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 208-215
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76776
_d76776