000 | 01010naa a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004413295 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114720.0 | ||
008 | 180917s2013 pl a |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055636443 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aCzarniecka-Skubina, Ewa. _eAutor _92697 |
|
245 | 1 | 0 |
_aJakość usług cateringowych w opinii klientów instytucjonalnych i indywidualnych = _bQuality of catering services in individual and institutional consumers' opinion / _cEwa Czarniecka-Skubina. |
246 | 3 | 1 | _aQuality of catering services in individual and institutional consumers' opinion |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aZawiera ilustrację. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 214-215. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 208-215 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76776 _d76776 |