000 01202naa a2200253 i 4500
001 xx004413306
003 NUKAT
005 20241231114720.0
008 180917s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055622758
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aBilska, Beata
_c(technologia żywności).
_eAutor
_939372
245 1 0 _aOpinie konsumentów aglomeracji warszawskiej na temat usług cateringowych =
_bOpinions of the Warsaw agglomeration consumers about the catering services /
_cBeata Bilska, Wiesława Grzesińska, Marzena Tomaszewska, Iga Wojciechowska.
246 3 1 _aOpinions of the Warsaw agglomeration consumers about the catering services
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 223.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aGrzesińska, Wiesława.
_eAutor
_919051
700 1 _aTomaszewska, Marzena
_c(technologia żywności).
_eAutor
_939373
700 1 _aWojciechowska, Iga.
_eAutor
_9125028
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 216-223
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76777
_d76777