000 | 01202naa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004413306 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114720.0 | ||
008 | 180917s2013 pl |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055622758 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aBilska, Beata _c(technologia żywności). _eAutor _939372 |
|
245 | 1 | 0 |
_aOpinie konsumentów aglomeracji warszawskiej na temat usług cateringowych = _bOpinions of the Warsaw agglomeration consumers about the catering services / _cBeata Bilska, Wiesława Grzesińska, Marzena Tomaszewska, Iga Wojciechowska. |
246 | 3 | 1 | _aOpinions of the Warsaw agglomeration consumers about the catering services |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 223. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aGrzesińska, Wiesława. _eAutor _919051 |
|
700 | 1 |
_aTomaszewska, Marzena _c(technologia żywności). _eAutor _939373 |
|
700 | 1 |
_aWojciechowska, Iga. _eAutor _9125028 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 216-223 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76777 _d76777 |