000 | 00973naa a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004413329 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114721.0 | ||
008 | 180917s2013 pl |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055651135 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aGoryńska-Goldmann, Elżbieta. _eAutor _958917 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWykorzystanie niestandardowych promocji na rynku żywnościowym = _bNon standard promotion vs. Changing food consumer / _cElżbieta Goryńska-Goldmann, Michał Gazdecki. |
246 | 3 | 1 | _aNon standard promotion vs. Changing food consumer |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 242-243. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aGazdecki, Michał. _eAutor _940655 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 234-243 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76779 _d76779 |