000 | 01116naa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004413378 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114723.0 | ||
008 | 180917s2013 pl a |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055647686 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aTambor, Krzysztof. _eAutor _9125033 |
|
245 | 1 | 0 |
_aRozwój branży żywności tradycyjnej w Polsce i perspektywy jej promocji w sieci Internet = _bDevelopment of traditional food sector in Poland and perspective of its promotion on the Internet / _cKrzysztof Tambor, Wiesław Przybylski. |
246 | 3 | 1 | _aDevelopment of traditional food sector in Poland and perspective of its promotion on the Internet |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aZawiera ilustracje. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 262-263. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aPrzybylski, Wiesław. _eAutor _911706 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 254-263 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76781 _d76781 |