000 01207naa a2200253 i 4500
001 xx004413423
003 NUKAT
005 20241231114725.0
008 180917s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055649145
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aJeznach, Maria.
_eAutor
_918950
245 1 0 _aOcena czytelności informacji o niezawieraniu glutenu na opakowaniu chrupek kukurydzianych =
_bEvaluation of the readability informations about lack of gluten on the package of corn crips /
_cMaria Jeznach, Kamila Ziółkowska, Honorata Danilcenko, Elvyra Jarienė.
246 3 1 _aEvaluation of the readability informations about lack of gluten on the package of corn crips
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 289.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aZiółkowska, Kamila.
_eAutor
_9125035
700 1 _aDanilčenko, Honorata
_d(1948- ).
_eAutor
_954463
700 1 _aJarienė, Elvyra.
_eAutor
_954464
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 282-289
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76784
_d76784