000 | 01338naa a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004413485 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114727.0 | ||
008 | 180917s2013 pl a |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055650153 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aNeffe-Skocińska, Katarzyna. _eAutor _9124575 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMożliwości zastosowania bakterii probiotycznych w surowo dojrzewających produktach mięsnych = _bPotential uses of probiotic bacteria in dry fermented meat products / _cKatarzyna Neffe-Skocińska, Barbara Sionek, Monika Trząskowska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Joanna Dziubińska. |
246 | 3 | 1 | _aPotential uses of probiotic bacteria in dry fermented meat products |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aZawiera ilustracje. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 309-310. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aSionek, Barbara. _eAutor _9125039 |
|
700 | 1 |
_aTrząskowska, Monika. _eAutor _914768 |
|
700 | 1 |
_aKołożyn-Krajewska, Danuta _d(1954- ). _eAutor _97415 |
|
700 | 1 |
_aDziubińska, Joanna _c(technologia żywności). _eAutor _9125040 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 301-310 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76786 _d76786 |