000 01338naa a2200277 i 4500
001 xx004413485
003 NUKAT
005 20241231114727.0
008 180917s2013 pl a |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055650153
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aNeffe-Skocińska, Katarzyna.
_eAutor
_9124575
245 1 0 _aMożliwości zastosowania bakterii probiotycznych w surowo dojrzewających produktach mięsnych =
_bPotential uses of probiotic bacteria in dry fermented meat products /
_cKatarzyna Neffe-Skocińska, Barbara Sionek, Monika Trząskowska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Joanna Dziubińska.
246 3 1 _aPotential uses of probiotic bacteria in dry fermented meat products
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aZawiera ilustracje.
504 _aBibliografia na stronach 309-310.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aSionek, Barbara.
_eAutor
_9125039
700 1 _aTrząskowska, Monika.
_eAutor
_914768
700 1 _aKołożyn-Krajewska, Danuta
_d(1954- ).
_eAutor
_97415
700 1 _aDziubińska, Joanna
_c(technologia żywności).
_eAutor
_9125040
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 301-310
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76786
_d76786