000 | 01157naa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004413522 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114728.0 | ||
008 | 180917s2013 pl a |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055647120 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aTrząskowska, Monika. _eAutor _914768 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ wybranych czynników technologicznych na jakość mikrobiologiczną i sensoryczną sorbetu bananowo-winogronowego = _bEffect of selected technological factors on the microbiological and sensory quality of banana sorbet / _cMonika Trząskowska, Paulina Szestowicka. |
246 | 3 | 1 | _aEffect of selected technological factors on the microbiological and sensory quality of banana sorbet |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aZawiera ilustracje. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 317-318. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aSzestowicka, Paulina. _eAutor _9125041 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 311-318 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76787 _d76787 |