000 01157naa a2200241 i 4500
001 xx004413522
003 NUKAT
005 20241231114728.0
008 180917s2013 pl a |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055647120
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aTrząskowska, Monika.
_eAutor
_914768
245 1 0 _aWpływ wybranych czynników technologicznych na jakość mikrobiologiczną i sensoryczną sorbetu bananowo-winogronowego =
_bEffect of selected technological factors on the microbiological and sensory quality of banana sorbet /
_cMonika Trząskowska, Paulina Szestowicka.
246 3 1 _aEffect of selected technological factors on the microbiological and sensory quality of banana sorbet
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aZawiera ilustracje.
504 _aBibliografia na stronach 317-318.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aSzestowicka, Paulina.
_eAutor
_9125041
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 311-318
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76787
_d76787