000 01404naa a2200253 i 4500
001 xx004413563
003 NUKAT
005 20241231114730.0
008 180917s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055620722
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aHallmann, Ewelina.
_eAutor
_945671
245 1 0 _aZawartość związków biologicznie czynnych w trzech rodzajach herbat (białej, zielonej i czarnej) z produkcji ekologicznej i konwencjonalnej =
_bThe content of bioactive compounds in three kind of teas (white, green and black) from organic and conventional production /
_cEwelina Hallmann, Renata Kazimierczak, Ewa Rembiałkowska.
246 3 1 _aContent of bioactive compounds in three kind of teas (white, green and black) from organic and conventional production
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aTytuł równoległy: The content of bioactive compounds in three kind of teas (white, green and black) from organic and conventional production.
504 _aBibliografia na stronie 339.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aKazimierczak, Renata.
_eAutor
_924230
700 1 _aRembiałkowska, Ewa.
_eAutor
_912041
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 329-339
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76789
_d76789