000 01351naa a2200253 i 4500
001 xx004413574
003 NUKAT
005 20241231114730.0
008 180917s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055649938
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKazimierczak, Renata.
_eAutor
_924230
245 1 0 _aZawartość wybranych związków bioaktywnych w przyprawach ziołowych pochodzących z produkcji ekologicznej i konwencjonalnej =
_bThe content of selected bioactive compounds in herbal spices origin from organic and conventional production /
_cRenata Kazimierczak, Ewelina Hallmann, Ewa Rembiałkowska.
246 3 1 _aContent of selected bioactive compounds in herbal spices origin from organic and conventional production
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aTytuł równoległy: The content of selected bioactive compounds in herbal spices origin from organic and conventional production.
504 _aBibliografia na stronach 347-348.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aHallmann, Ewelina.
_eAutor
_945671
700 1 _aRembiałkowska, Ewa.
_eAutor
_912041
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 340-348
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76790
_d76790