000 | 01351naa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004413574 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114730.0 | ||
008 | 180917s2013 pl |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055649938 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aKazimierczak, Renata. _eAutor _924230 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZawartość wybranych związków bioaktywnych w przyprawach ziołowych pochodzących z produkcji ekologicznej i konwencjonalnej = _bThe content of selected bioactive compounds in herbal spices origin from organic and conventional production / _cRenata Kazimierczak, Ewelina Hallmann, Ewa Rembiałkowska. |
246 | 3 | 1 | _aContent of selected bioactive compounds in herbal spices origin from organic and conventional production |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aTytuł równoległy: The content of selected bioactive compounds in herbal spices origin from organic and conventional production. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 347-348. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aHallmann, Ewelina. _eAutor _945671 |
|
700 | 1 |
_aRembiałkowska, Ewa. _eAutor _912041 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 340-348 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76790 _d76790 |