000 | 01049naa a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004413577 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114730.0 | ||
008 | 180917s2013 pl |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055628781 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aMitura, Kamila. _eAutor _9125077 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZależności między genem H-FABP a kształtowaniem jakości surowca mięsnego świń = _bAnalysis depending of H-FABP gene, and their influence on the quality of raw meat pig / _cKamila Mitura, Elżbieta Olczak. |
246 | 3 | 1 | _aAnalysis depending of H-FABP gene, and their influence on the quality of raw meat pig |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 353-354. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aOlczak, Elżbieta Katarzyna. _eAutor _9125043 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 349-354 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76791 _d76791 |