000 01049naa a2200229 i 4500
001 xx004413577
003 NUKAT
005 20241231114730.0
008 180917s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055628781
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aMitura, Kamila.
_eAutor
_9125077
245 1 0 _aZależności między genem H-FABP a kształtowaniem jakości surowca mięsnego świń =
_bAnalysis depending of H-FABP gene, and their influence on the quality of raw meat pig /
_cKamila Mitura, Elżbieta Olczak.
246 3 1 _aAnalysis depending of H-FABP gene, and their influence on the quality of raw meat pig
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 353-354.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aOlczak, Elżbieta Katarzyna.
_eAutor
_9125043
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 349-354
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76791
_d76791