000 | 01161naa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004413579 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114730.0 | ||
008 | 180917s2013 pl a |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055652008 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aJanicki, Andrzej _c(przemysł spożywczy). _eAutor _95887 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBadania porównawcze wartości użytkowej wybranych rynkowych mieszanin przyprawowych = _bComparative studies of culinary usefulness of selected commercial seasonings / _cAndrzej Janicki, Ewa Czarniecka-Skubina, Rafał Pacholski. |
246 | 3 | 1 | _aComparative studies of culinary usefulness of selected commercial seasonings |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aZawiera ilustracje. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 372-373. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aCzarniecka-Skubina, Ewa. _eAutor _92697 |
|
700 | 1 |
_aPacholski, Rafał. _eAutor _9125046 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 364-373 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76792 _d76792 |