000 01161naa a2200253 i 4500
001 xx004413579
003 NUKAT
005 20241231114730.0
008 180917s2013 pl a |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055652008
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aJanicki, Andrzej
_c(przemysł spożywczy).
_eAutor
_95887
245 1 0 _aBadania porównawcze wartości użytkowej wybranych rynkowych mieszanin przyprawowych =
_bComparative studies of culinary usefulness of selected commercial seasonings /
_cAndrzej Janicki, Ewa Czarniecka-Skubina, Rafał Pacholski.
246 3 1 _aComparative studies of culinary usefulness of selected commercial seasonings
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aZawiera ilustracje.
504 _aBibliografia na stronach 372-373.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aCzarniecka-Skubina, Ewa.
_eAutor
_92697
700 1 _aPacholski, Rafał.
_eAutor
_9125046
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 364-373
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76792
_d76792