000 | 01299naa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004414417 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114800.0 | ||
008 | 180918s2013 pl |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055649545 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aRutkowska, Jarosława. _eAutor _930210 |
|
245 | 1 | 0 |
_aProfil kwasów tłuszczowych mleka pochodzącego z gospodarstw o niskim statusie ekonomicznym w województwie świętokrzyskim = _bFatty acid profile of milk from farms with low economic status in Świętokrzyskie voivodeship / _cJarosława Rutkowska, Agata Adamska, Małgorzata Białek, Justyna Pikulska. |
246 | 3 | 1 | _aFatty acid profile of milk from farms with low economic status in Świętokrzyskie voivodeship |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 362-363. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aAdamska, Agata _c(technologia żywności). _eAutor _9125044 |
|
700 | 1 |
_aBiałek, Małgorzata _c(technologia żywności). _eAutor _9124666 |
|
700 | 1 |
_aPikulska, Justyna. _eAutor _9125045 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 355-363 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76793 _d76793 |