000 01299naa a2200253 i 4500
001 xx004414417
003 NUKAT
005 20241231114800.0
008 180918s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055649545
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aRutkowska, Jarosława.
_eAutor
_930210
245 1 0 _aProfil kwasów tłuszczowych mleka pochodzącego z gospodarstw o niskim statusie ekonomicznym w województwie świętokrzyskim =
_bFatty acid profile of milk from farms with low economic status in Świętokrzyskie voivodeship /
_cJarosława Rutkowska, Agata Adamska, Małgorzata Białek, Justyna Pikulska.
246 3 1 _aFatty acid profile of milk from farms with low economic status in Świętokrzyskie voivodeship
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 362-363.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aAdamska, Agata
_c(technologia żywności).
_eAutor
_9125044
700 1 _aBiałek, Małgorzata
_c(technologia żywności).
_eAutor
_9124666
700 1 _aPikulska, Justyna.
_eAutor
_9125045
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 355-363
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76793
_d76793