000 01335naa a2200253 i 4500
001 xx004414434
003 NUKAT
005 20241231114800.0
008 180918s2013 pl a |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055628557
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aBiałek, Małgorzata
_c(technologia żywności).
_eAutor
_9124666
245 1 0 _aOcena składu kwasów tłuszczowych wybranych czekolad oraz produktów czekoladowych dla dzieci, dostępnych na rynku krajowym =
_bAssessment of the fatty acid composition of selected chocolates and chocolate products for children available on domestic market /
_cMałgorzata Białek, Jarosława Rutkowska, Agata Adamska.
246 3 1 _aAssessment of the fatty acid composition of selected chocolates and chocolate products for children available on domestic market
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aZawiera ilustracje.
504 _aBibliografia na stronach 380-381.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aRutkowska, Jarosława.
_eAutor
_930210
700 1 _aAdamska, Agata
_c(technologia żywności).
_eAutor
_9125044
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 374-381
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76794
_d76794