000 | 01335naa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004414434 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114800.0 | ||
008 | 180918s2013 pl a |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055628557 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aBiałek, Małgorzata _c(technologia żywności). _eAutor _9124666 |
|
245 | 1 | 0 |
_aOcena składu kwasów tłuszczowych wybranych czekolad oraz produktów czekoladowych dla dzieci, dostępnych na rynku krajowym = _bAssessment of the fatty acid composition of selected chocolates and chocolate products for children available on domestic market / _cMałgorzata Białek, Jarosława Rutkowska, Agata Adamska. |
246 | 3 | 1 | _aAssessment of the fatty acid composition of selected chocolates and chocolate products for children available on domestic market |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aZawiera ilustracje. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 380-381. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aRutkowska, Jarosława. _eAutor _930210 |
|
700 | 1 |
_aAdamska, Agata _c(technologia żywności). _eAutor _9125044 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 374-381 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76794 _d76794 |