000 | 01157naa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004414613 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114807.0 | ||
008 | 180918s2013 pl a |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055617298 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aKluszczyńska, Dorota. _eAutor _9125050 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ diety ze szczególnym uwzględnieniem spożycia mleka i jego przetworów na występowanie osteoporozy w wybranej grupie kobiet = _bEffect of diet with particular emphasis on milk and dairy products for the prevention of osteoporosis / _cDorota Kluszczyńska, Iwona Rosa. |
246 | 3 | 1 | _aEffect of diet with particular emphasis on milk and dairy products for the prevention of osteoporosis |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aZawiera ilustracje. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 439-440. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aRosa, Iwona. _eAutor _9125051 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 431-440 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76800 _d76800 |