000 01242naa a2200253 i 4500
001 xx004414671
003 NUKAT
005 20241231114809.0
008 180918s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055637239
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aRolf, Katarzyna.
_eAutor
_9124862
245 1 0 _aWpływ spożycia wybranych warzyw i owoców na rozwój chorób układu krążenia =
_bInfluence of consumption of selected fruit and vegetable on the development of cardiovascular diseases /
_cKatarzyna Rolf, Olga Januszko, Patrycja Rudnicka, Barbara Pietruszka.
246 3 1 _aInfluence of consumption of selected fruit and vegetable on the development of cardiovascular diseases
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 464-466.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aJanuszko, Olga.
_eAutor
_9125055
700 1 _aRudnicka, Patrycja
_c(technologia żywności).
_eAutor
_9125056
700 1 _aPietruszka, Barbara
_d(1952- ).
_eAutor
_911014
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 457-466
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76803
_d76803