000 | 01242naa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004414671 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114809.0 | ||
008 | 180918s2013 pl |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055637239 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aRolf, Katarzyna. _eAutor _9124862 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ spożycia wybranych warzyw i owoców na rozwój chorób układu krążenia = _bInfluence of consumption of selected fruit and vegetable on the development of cardiovascular diseases / _cKatarzyna Rolf, Olga Januszko, Patrycja Rudnicka, Barbara Pietruszka. |
246 | 3 | 1 | _aInfluence of consumption of selected fruit and vegetable on the development of cardiovascular diseases |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 464-466. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aJanuszko, Olga. _eAutor _9125055 |
|
700 | 1 |
_aRudnicka, Patrycja _c(technologia żywności). _eAutor _9125056 |
|
700 | 1 |
_aPietruszka, Barbara _d(1952- ). _eAutor _911014 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 457-466 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76803 _d76803 |