000 | 01306naa a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004414849 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114816.0 | ||
008 | 180918s2013 pl |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055643966 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aWierzbicka, Agnieszka _c(technologia żywności). _eAutor _917762 |
|
245 | 1 | 0 |
_aAnaliza możliwości wdrożenia innowacyjnych rezultatów Projektu ProOptiBeef = _bAnalysis of the possibility of implementing innovative results of ProOptiBeef Project / _cAgnieszka Wierzbicka, Dominika Guzek, Krystyna Gutkowska, Jerzy Wierzbicki, Alicja Woźniak. |
246 | 3 | 1 | _aAnalysis of the possibility of implementing innovative results of ProOptiBeef Project |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 539. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aGuzek, Dominika. _eAutor _950009 |
|
700 | 1 |
_aGutkowska, Krystyna. _eAutor _94878 |
|
700 | 1 |
_aWierzbicki, Jerzy _c(rolnictwo). _eAutor _9124520 |
|
700 | 1 |
_aWierzbicka, Alicja _c(technologia żywności). _eAutor _9124521 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 533-539 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76811 _d76811 |