000 01306naa a2200265 i 4500
001 xx004414849
003 NUKAT
005 20241231114816.0
008 180918s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055643966
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aWierzbicka, Agnieszka
_c(technologia żywności).
_eAutor
_917762
245 1 0 _aAnaliza możliwości wdrożenia innowacyjnych rezultatów Projektu ProOptiBeef =
_bAnalysis of the possibility of implementing innovative results of ProOptiBeef Project /
_cAgnieszka Wierzbicka, Dominika Guzek, Krystyna Gutkowska, Jerzy Wierzbicki, Alicja Woźniak.
246 3 1 _aAnalysis of the possibility of implementing innovative results of ProOptiBeef Project
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 539.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aGuzek, Dominika.
_eAutor
_950009
700 1 _aGutkowska, Krystyna.
_eAutor
_94878
700 1 _aWierzbicki, Jerzy
_c(rolnictwo).
_eAutor
_9124520
700 1 _aWierzbicka, Alicja
_c(technologia żywności).
_eAutor
_9124521
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 533-539
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76811
_d76811