000 01590naa a2200289 i 4500
001 xx004414904
003 NUKAT
005 20241231114818.0
008 180918s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055648289
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
041 0 _apol
_beng
100 1 _aGuzek, Dominika.
_eAutor
_950009
245 1 0 _aBiożywność :
_binnowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego : możliwość wdrożenia produkcji prozdrowotnych przetworów z mięsa wieprzowego = Biofood : innovative, functional products of animal origin : possibilities of production health-promoting pork products /
_cDominika Guzek, Dominika Głąbska, Zuzanna Molęda, Monika Marcinkowska-Lesiak, Krystyna Gutkowska, Jarosław O. Horbańczuk, Agnieszka Wierzbicka.
246 3 1 _aBiofood :
_binnovative, functional products of animal origin : possibilities of production health-promoting pork products
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 547.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aGłąbska, Dominika.
_eAutor
_947000
700 1 _aMolęda, Zuzanna.
_eAutor
_9124493
700 1 _aMarcinkowska-Lesiak, Monika Marianna.
_eAutor
_954986
700 1 _aGutkowska, Krystyna.
_eAutor
_94878
700 1 _aHorbańczuk, Jarosław
_d(1965- ).
_eAutor
_95375
700 1 _aWierzbicka, Agnieszka
_c(technologia żywności).
_eAutor
_917762
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 540-547
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76812
_d76812