000 | 01590naa a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004414904 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114818.0 | ||
008 | 180918s2013 pl |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055648289 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aGuzek, Dominika. _eAutor _950009 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBiożywność : _binnowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego : możliwość wdrożenia produkcji prozdrowotnych przetworów z mięsa wieprzowego = Biofood : innovative, functional products of animal origin : possibilities of production health-promoting pork products / _cDominika Guzek, Dominika Głąbska, Zuzanna Molęda, Monika Marcinkowska-Lesiak, Krystyna Gutkowska, Jarosław O. Horbańczuk, Agnieszka Wierzbicka. |
246 | 3 | 1 |
_aBiofood : _binnovative, functional products of animal origin : possibilities of production health-promoting pork products |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 547. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aGłąbska, Dominika. _eAutor _947000 |
|
700 | 1 |
_aMolęda, Zuzanna. _eAutor _9124493 |
|
700 | 1 |
_aMarcinkowska-Lesiak, Monika Marianna. _eAutor _954986 |
|
700 | 1 |
_aGutkowska, Krystyna. _eAutor _94878 |
|
700 | 1 |
_aHorbańczuk, Jarosław _d(1965- ). _eAutor _95375 |
|
700 | 1 |
_aWierzbicka, Agnieszka _c(technologia żywności). _eAutor _917762 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 540-547 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76812 _d76812 |