000 | 01540caa a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004414931 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114819.0 | ||
008 | 180918s2013 pl |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055647092 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aGuzek, Dominika. _eAutor _950009 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ żywienia zwierząt rasy polska biała zwisłoucha paszami z dodatkami komponentów bioaktywnych na barwę mięśnia longissimus dorsi przed i po obróbce cieplnej = _bImpact of feeding polish landrace breed with forage containing bioactive components on the colour of longissimus dorsi muscle before and after thermal treatment / _cDominika Guzek, Dominika Głąbska, Marta Brodowska, Iwona Wojtasik-Kalinowska, Agnieszka Wierzbicka. |
246 | 3 | 1 | _aImpact of feeding polish landrace breed with forage containing bioactive components on the colour of longissimus dorsi muscle before and after thermal treatment |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 554-555. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aGłąbska, Dominika. _eAutor _947000 |
|
700 | 1 |
_aBrodowska-Trębacz, Marta. _eAutor _9125066 |
|
700 | 1 |
_aWojtasik-Kalinowska, Iwona. _eAutor _9125067 |
|
700 | 1 |
_aWierzbicka, Agnieszka _c(technologia żywności). _eAutor _917762 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 548-555 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76813 _d76813 |