000 01540caa a2200265 i 4500
001 xx004414931
003 NUKAT
005 20241231114819.0
008 180918s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055647092
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aGuzek, Dominika.
_eAutor
_950009
245 1 0 _aWpływ żywienia zwierząt rasy polska biała zwisłoucha paszami z dodatkami komponentów bioaktywnych na barwę mięśnia longissimus dorsi przed i po obróbce cieplnej =
_bImpact of feeding polish landrace breed with forage containing bioactive components on the colour of longissimus dorsi muscle before and after thermal treatment /
_cDominika Guzek, Dominika Głąbska, Marta Brodowska, Iwona Wojtasik-Kalinowska, Agnieszka Wierzbicka.
246 3 1 _aImpact of feeding polish landrace breed with forage containing bioactive components on the colour of longissimus dorsi muscle before and after thermal treatment
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 554-555.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aGłąbska, Dominika.
_eAutor
_947000
700 1 _aBrodowska-Trębacz, Marta.
_eAutor
_9125066
700 1 _aWojtasik-Kalinowska, Iwona.
_eAutor
_9125067
700 1 _aWierzbicka, Agnieszka
_c(technologia żywności).
_eAutor
_917762
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 548-555
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76813
_d76813