000 | 01360naa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004414968 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114820.0 | ||
008 | 180918s2013 pl |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055648646 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aTomaszewska, Marzena _c(technologia żywności). _eAutor _939373 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWeryfikacja zgodności procesów technologicznych prowadzonych w wybranych zakładach z zasadami Dobrej Praktyki Cateringowej = _bVerification the compatibility of technological processes in selected facilities with the principles of Good Catering Practice / _cMarzena Tomaszewska, Beata Bilska, Wiesława Grzesińska, Edyta Skudlarska. |
246 | 3 | 1 | _aVerification the compatibility of technological processes in selected facilities with the principles of Good Catering Practice |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 563-565. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aBilska, Beata _c(technologia żywności). _eAutor _939372 |
|
700 | 1 |
_aGrzesińska, Wiesława. _eAutor _919051 |
|
700 | 1 |
_aSkudlarska, Edyta. _eAutor _9125068 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 556-565 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76814 _d76814 |