000 01360naa a2200253 i 4500
001 xx004414968
003 NUKAT
005 20241231114820.0
008 180918s2013 pl |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055648646
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aTomaszewska, Marzena
_c(technologia żywności).
_eAutor
_939373
245 1 0 _aWeryfikacja zgodności procesów technologicznych prowadzonych w wybranych zakładach z zasadami Dobrej Praktyki Cateringowej =
_bVerification the compatibility of technological processes in selected facilities with the principles of Good Catering Practice /
_cMarzena Tomaszewska, Beata Bilska, Wiesława Grzesińska, Edyta Skudlarska.
246 3 1 _aVerification the compatibility of technological processes in selected facilities with the principles of Good Catering Practice
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 563-565.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aBilska, Beata
_c(technologia żywności).
_eAutor
_939372
700 1 _aGrzesińska, Wiesława.
_eAutor
_919051
700 1 _aSkudlarska, Edyta.
_eAutor
_9125068
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 556-565
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76814
_d76814