000 | 01281naa a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004414984 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114821.0 | ||
008 | 180918s2013 pl a |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055649245 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aGrzesińska, Wiesława. _eAutor _919051 |
|
245 | 1 | 0 |
_aAnaliza porównawcza systemów wentylacji stosowanych w zakładach gastronomicznych = _bComparative analysis of the ventilation systems used in gastronomy facilities / _cWiesława Grzesińska, Marzena Tomaszewska, Beata Bilska, Marta Markowicz. |
246 | 3 | 1 | _aComparative analysis of the ventilation systems used in gastronomy facilities |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
500 | _aZawiera ilustrację. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 574-575. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aTomaszewska, Marzena _c(technologia żywności). _eAutor _939373 |
|
700 | 1 |
_aBilska, Beata _c(technologia żywności). _eAutor _939372 |
|
700 | 1 |
_aMarkowicz, Marta _c(technologia żywności). _eAutor _9125069 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 566-575 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76815 _d76815 |