000 01281naa a2200265 i 4500
001 xx004414984
003 NUKAT
005 20241231114821.0
008 180918s2013 pl a |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1055649245
040 _aTARN 010/DP
_bpol
_erda
_cTARN 010/DP
_dTARN 010/WJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aGrzesińska, Wiesława.
_eAutor
_919051
245 1 0 _aAnaliza porównawcza systemów wentylacji stosowanych w zakładach gastronomicznych =
_bComparative analysis of the ventilation systems used in gastronomy facilities /
_cWiesława Grzesińska, Marzena Tomaszewska, Beata Bilska, Marta Markowicz.
246 3 1 _aComparative analysis of the ventilation systems used in gastronomy facilities
500 _aTytuł nagłówkowy.
500 _aZawiera ilustrację.
504 _aBibliografia na stronach 574-575.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aTomaszewska, Marzena
_c(technologia żywności).
_eAutor
_939373
700 1 _aBilska, Beata
_c(technologia żywności).
_eAutor
_939372
700 1 _aMarkowicz, Marta
_c(technologia żywności).
_eAutor
_9125069
773 0 _7nnam
_tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
_dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
_gStrony 566-575
_z9788375835465
_w(NUKAT)xx003081275
942 _cAC
999 _c76815
_d76815