000 | 01035naa a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004415012 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114822.0 | ||
008 | 180918s2013 pl |100 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1055641977 | ||
040 |
_aTARN 010/DP _bpol _erda _cTARN 010/DP _dTARN 010/WJ _dTARN 010/DP |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aZałęcka, Aneta. _eAutor _9125072 |
|
245 | 1 | 0 |
_aKoncepcje jakości żywności ekologicznej oraz perspektywy rozwoju rolnictwa ekologicznego w XXI wieku = _bThe concepts of organic food quality and future of organic farming / _cAneta Załęcka, Ewa Rembiałkowska. |
246 | 3 | 1 | _aConcepts of organic food quality and future of organic farming |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 601-603. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aRembiałkowska, Ewa. _eAutor _912041 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tNauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania _dWarszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 _gStrony 593-603 _z9788375835465 _w(NUKAT)xx003081275 |
|
942 | _cAC | ||
999 |
_c76818 _d76818 |